Πόσα οδοντικά εμφυτεύματα θα απαιτήσει να πληρώσω;

Διαθέτετε ήδη όψεις πορσελάνης που όντως λευκαίνονται; Αν και δεν μπορείτε να λευκάνετε τους καπλαμάδες μόλις χτιστούν στα δόντια σας, έχετε επιλογές με καλλυντικά δόντια.

Τέλος, τέλος, ο φόβος των οδοντιάτρων θα μπορούσε να είναι ο φόβος του πνιγμού. Το να πάρετε το στόμα μαζί με ασυνήθιστα και παράξενα εργαλεία μπορεί να σας κάνει να αορατα σιδερακια νιώσετε ότι δεν μπορείτε να αναπνεύσετε. Μπορεί επίσης να πιστεύετε ότι το υπερβολικό σάλιο φράζει το στόμα σας και δεν μπορεί να καταπιεί. Ένας καλός τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτόν τον φόβο είναι να ζητήσετε από τον οδοντίατρό σας να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τον εκτοξευτήρα σάλιου. (Ο εκτοξευτής σάλιου είναι το εργαλείο που μοιάζει με κενό που χρησιμοποιείται για τη διόρθωση της περίσσειας σάλιου από την περιοχή του στόματος.) Εάν γνωρίζετε ότι μπορείτε να εισάγετε το εργαλείο και να αφαιρέσετε το σάλιο ανά πάσα στιγμή, αυτό θα σας κάνει πιο άνετους.

Εάν είστε άρρωστοι και κουρασμένοι να κοιτάτε τον συγκεκριμένο καθρέφτη για να δείτε θαμπά, κίτρινα δόντια, τότε είναι καιρός να ξεκινήσετε την έρευνα για οδοντιάτρους γιατί θα χρειαστείτε επαγγελματική βοήθεια. Υπάρχουν πολλές επιλογές χωρίς ιατρική συνταγή, αλλά τίποτα δεν λειτουργεί τόσο γρήγορα όσο η καλύτερη θεραπεία. Με μεθόδους που αγοράζετε από το κατάστημα, καταστρέφετε τα ακατάστατα τζελ της ημέρας σας που πρέπει να τοποθετηθούν σε γενικούς δίσκους λεύκανσης δοντιών. Στα αόρατα σιδεράκια , χρησιμοποιώντας τις ταινίες, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μουχλιάζουν σε σχέση με τα δόντια σας και μεγαλώνουν στη θέση τους. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί μια πρόκληση και θα μπορούσατε να ξεκινήσετε την εργασία σε δόντια που είναι άνισα λευκασμένα. Με μια δοκιμασμένη επίσκεψη, μπορείτε να αποκτήσετε δίσκους ειδικά σχεδιασμένους για το στόμα σας. Θυμηθείτε, αν και οι ασθενείς παρατηρούν αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα από τη χρήση θεραπειών στο σπίτι, κοστίζει επίσης πολλά χρήματα περισσότερο.

Το να διατηρείς το χαμόγελό σου στα καλύτερά του είναι επιμονή. Το νήμα και το καθημερινό βούρτσισμα είναι συχνά δεδομένο, αλλά ακόμη και οι καλύτερες οδοντόβουρτσες στον κόσμο δεν μπορούν να συνδεθούν με όλη την πλάκα. Σίγουρα υπάρχουν στοματικά διαλύματα εκεί έξω που σας δίνουν τη δυνατότητα σε αυτό το τμήμα, αλλά τι να κάνετε μόνο για να διατηρήσετε το χαμόγελό σας είναι το πιο υγιεινό. Πραγματικά, αν δεν βοηθήσετε να κάνετε τακτικές εξετάσεις με τον οδοντίατρό σας.

Δεν θέλετε να κάνετε υπερβολικές δαπάνες. Να είστε σίγουροι ότι θα ξεπληρώσετε κάτι λογικό. Εάν πληρώνετε για ασφάλιστρα περισσότερα που μπορείτε να ξοδέψετε για οδοντιατρική περίθαλψη, τότε ίσως να θέλετε να σκεφτείτε ξανά τη διαφορά.

Ένας οδοντίατρος μπορεί να χρεώσει $300 έως $400 για να έχει Οδοντιατρική Ολοκλήρωση ΗΠΑ & Ευρώπης. Είναι μόνο $20 έως $40 στην Κίνα. Ένα Root Canal κοστίζει 1.500 $ στα δυτικά, αλλά μόνο $ 100 έως $ 200 στην Ινδία. Οι οδοντοστοιχίες μπορεί να κοστίζουν 1000 $ στο εξωτερικό, αλλά μόνο 200 $ στην Ινδία.

Στη συνέχεια ανέπτυξαν ψηφιακές ακτινογραφίες για να λάβω μια ολοκληρωμένη εικόνα του στόματός μου. Αυτό είναι σημαντικό που μπορεί να πει αν υπάρχει κάποια τερηδόνα στα δόντια. ανιχνεύστε οποιαδήποτε απώλεια οστού, είτε έχετε όγκους, με την κατάσταση των ριζών σας καθώς και τις συνθήκες που επηρεάζουν σωστά την οδοντική σας σωματική.

#6. Προσδιορίστε τη δέσμευση που χρειάζεται αυτός ο οδοντίατρος στην οδοντιατρική επιπρόσθετα, που σχετίζεται με την οδοντική εμφυτευματολογία. Το λέει αυτός ή αυτή; Δημοσιεύει άρθρα σχετικά με την εσωτερική επιστημονική οδοντιατρική βιβλιογραφία; Θεωρείται «ειδικός» σε αυτόν τον τομέα θεραπείας;